Cultuur onder Vuur lanceert "In de Vuurlinie" met wekelijks nieuws en achtergronden

Cultuur onder Vuur lanceert "In de Vuurlinie" met wekelijks nieuws en achtergronden

THEMA'S:

De campagne Cultuur onder Vuur komt met een nieuw programma: In de Vuurlinie. Met elke week commentaar op het nieuws en achtergronden. De eerste aflevering is vandaag verschenen. Klik hier om te kijken:

Waarom In de Vuurlinie?

Op het kantoor van Cultuur onder Vuur wordt geregeld de actualiteit besproken. Aan de hand van krantenartikelen maar ook verdiepende literatuur. Tijdens deze gesprekken ontstond het idee om mensen te laten 'meekijken'. We delen onze gedachten over wat er gebeurt in Nederland. Dicht op de actualiteit zonder de waan van de dag. Met oog voor de diepere principes die schuilgaan achter vluchtig nieuws.

Kijkje in de keuken

In de vuurlinie biedt naast verdieping van de actualiteit ook een kijkje in de keuken van de campagne Cultuur onder Vuur. Welke petities verspreiden we op dit moment? Waar gaan we straatcampagnes tegen voeren? Wat zijn de mediareacties op onze acties? Het komt allemaal aan bod.

Abonneer op ons kanaal

In de Vuurlinie verschijnt elke vrijdagavond. Blijf altijd op de hoogte van nieuwe aflevering door u te abonneren op ons YouTube-kanaal. Daarmee stuwt u ons kanaal ook op in de YouTube-ranglijsten, zodat meer Nederlanders de suggestie krijgen om naar ons programma te kijken. Dank voor uw hulp!

Laatst bijgewerkt: 23 november 2023 14:47

Doneer