Nieuw boek "EUSSR" onthult de totalitaire ambities van de Europese Unie

EUSSR is een uniek boek, dat laat zien hoe de EU van meet af aan totalitaire aspiraties heeft gehad.

Nieuw boek "EUSSR" onthult de totalitaire ambities van de Europese Unie

Europa gaat begin juni naar de stembus. In aanloop naar de verkiezingen brengen wij een nieuw boek uit. EUSSR laat zien dat de EU in snel tempo timmert aan een soevereine superstaat.

Overal rukt de EU op

Er is geen gebied denkbaar waar de EU niet bezig is om de macht van lidstaten en burgers af te pakken. Defensie, industriebeleid, sociale verzekeringen, begroting, ja zelfs in wat voor verpakking de shampoo in hotels zit: de EU wil tot in het kleinste detail ons leven controleren. De contouren van een nieuw totalitarisme worden zichtbaar.

Het Europa van de naties dreigt te verdwijnen

Achter de Brusselse bemoeizucht zit de filosofie van de ever-closing union: een gelijkschakeling van de Europese naties en een centralisatie van de macht. Deze unie verdringt het historische Europa, met verscheidenheid aan naties die verbonden zijn door één christelijk geloof. EUSSR laat zien hoe de EU de christelijke cultuur ondermijnt en de islamisering bevordert.

EU wil af van gewetensvrijheid rond abortus

De EU laat zich aan landsgrenzen niets gelegen. Evenmin aan morele grenzen. Brussel dringt abortus en genderideologie op aan heel Europa. De EU wil de gewetensvrijheid afschaffen van christenen die niet willen meewerken aan abortus. Het antichristendom en de linkse dwang doen denken aan de Sovjet-Unie, een vergelijking die de Sovjetdissident Vladimir Boekovski treffend maakte.

Volg COV op Telegram

Vanaf het begin was superstaat-EU het doel

Dat de EU zich tegen het oude Europa keert is geen 'ontsporing' of 'kaping'. EUSSR laat op basis van documentatie uit de vroege jaren vijftig zien dat eurocraten al vóór oprichting van de Europese Gemeenschap van Kolen en Staal (1952), de eerste voorloper van de EU, het plan hadden om een Europese superstaat te stichten op links-ideologische basis.

"Euraziatische Unie"

Lange tijd gold je als samenweringstheoreticus als je sprak over de EU als superstaat. Maar een invloedrijke EU-ideoloog als Marc De Vos spreekt in Grootmacht Europa (2023) openlijk over een "federale" en "geostrategische" Unie, die bovendien een "Euraziatische Unie" is.

Niet markt, maar staat en klimaat

Deze superunie draait niet meer om de markt, zo legt De Vos uit, maar om de staat en het klimaat. Die zijn de "winnaars" van de "grote crises van onze tijd". Het recht op privé-eigendom van de burger is daarin slechts een obstakel voor 'vooruitgang'.

Inspelen op de EU-verkiezingen

EUSSR is vanaf medio mei beschikbaar. Trouwe donateurs krijgen het opgestuurd. Het boek zal gratis te bestellen zijn op onze website (waarbij een gift uiteraard zeer welkom is, want dit boek krijgt 0 euro subsidie). We spelen met dit boek in op de EU-verkiezingen van 6 juni 2024 en hopen dat het bijdraagt aan de aardverschuiving richting rechts in de Europese politiek.

UPDATE: Het boek is nu beschikbaar. Vraag vandaag nog uw exemplaar aan!

Bestel brochure EUSSR

Laatst bijgewerkt: 23 mei 2024 11:40

Doneer