Week van de Lentekriebels zet 8-jarige kinderen aan tot zelfbevrediging

Tijdens de Week van de Lentekriebels dringt Rutgers actief zelfbevrediging op aan kinderen zo jong als 8 jaar. Het boek ‘Zin in jezelf’ prijst masturbatie niet alleen aan, het brengt kinderen ook op onzedelijke ideeën zoals het gebruiken van voorwerpen bij zelfbevrediging en het “in groepjes” te doen.

Week van de Lentekriebels zet 8-jarige kinderen aan tot zelfbevrediging

THEMA'S:

De linkse indoctrinatie op scholen bereikt een nieuw dieptepunt. De Week van de Lentekriebels (4 tot 8 maart) zet nu kinderen aan tot zelfbevrediging, zelfs in groepsverband. De campagne Gezin in Gevaar bindt de strijd aan met deze seksuele grensoverschrijding door de gesubsidieerde lobbyclub Rutgers.

Onder druk haalt Rutgers boek snel offline

"Hoe doe je dat, masturberen?" Het is de letterlijke titel van een hoofdstuk uit het boek Zin in jezelf. Rutgers raadde het jarenlang aan als boek om voor te lezen aan kinderen vanaf 8 jaar. Na een kritisch artikel door Gezin in Gevaar haalde Rutgers het rap van de Lentekriebels-leeslijst, maar het leed is geschied: menig school heeft het boek al in de kast en leest het voor aan groep 5.

Kinderen leren zelfbetasting in groepsverband

Zelfbevrediging is "vrijen met jezelf", zo vertelt het boek de 8-jarigen. Het spoort jonge kinderen aan tot de handeling omwille van "om het prettige gevoel zelf, zoals bij duimen, maar ook om een groter seksueel gevoel te krijgen." Meisjes leren over het gebruik van stimulerende voorwerpen tijdens de daad. Nogmaals: we hebben het hier over kinderen vanaf 8 jaar. Daar houdt het niet op. Zin in jezelf verdedigt zelfs masturbatie door jonge kinderen in groepsverband: "Daar is niets op tegen als alleen jongens meedoen die het ook willen."

Lees ook: Rutgers verplaatst Week van de Lentekriebels vanwege… de Ramadan

Rutgers zet toch echt aan tot seksuele handelingen

In de Volkskrant (22 februari) ontkent Elsbeth Reitzema van Rutgers dat de organisatie aanzet tot zelfbevrediging. Ze "benoemen" het "prettig gevoel" bij de daad "en leggen uit dat er bepaalde regels zijn". Maar wie Zin in jezelf doorleest, ziet een uitgebreide handleiding. Het is alsof je kinderen uitgebreid uitlegt hoe je klasgenootjes kunt pesten, om vervolgens vol te houden dat je niet aanzet tot pestgedrag.

De pedofilie traditie van Rutgers

Rutgers is onderdeel van de wereldwijde abortusgigant Planned Parenthood. De stichting heeft als geestelijk vader Jan Rutgers, een afvallige dominee die "rasverbetering" en "sterilisatie voor erfelijk belasten" bepleitte. In de jaren 1970 lobbyde Rutgers voor pedofilie: legale seksuele omgang van volwassenen met kinderen. Door dit feit komt de zelfbevredigingslectuur voor kinderen in een nóg minder onschuldig licht te staan.

Bestel het rapport over linkse indoctrinatie in schoolboeken

Hypocrisie ten top

Het is onbestaanbaar dat de seksuele perversie van Rutgers op scholen onderwezen wordt. Een volwassene die op het schoolplein kinderen uitlegt hoe zij zichzelf bevredigen, maakt zich zeker schuldig aan een zedenmisdrijf (specifiek "schennis van eerbaarheid", artikel 239 van het Wetboek van Strafrecht). Een volwassenen die precies hetzelfde in het klaslokaal doet tijdens de Week van de Lentekriebels, geeft zogenaamd 'seksuele voorlichting'. Sterker nog dan wordt er tientallen miljoenen euro's subsidie gepompt in lobbyclubs als Rutgers om dit zo grondig mogelijk te doen.

Teken de petitie om dit te stoppen!

De campagne Gezin in Gevaar heeft een petitie gelanceerd richting de minister van Onderwijs, met het verzoek om de Week van de Lentekriebels te stoppen. Wij raden van harte aan om uw handtekening te zetten. Klik hier om te tekenen en Rutgers te stoppen!

--

Een principieel, niet een persoonlijk standpunt

Dit artikel heeft als doel het verdedigen van het huwelijk, het gezin en de moraal volgens de katholieke leer. Op geen enkele manier is het onze bedoeling personen te belasteren. Wij oefenen simpelweg onze vrijheid uit als kinderen van God (Rom. 8:21), zodat "iedere tong zou belijden tot glorie van God de Vader, dat Jezus Christus de Heer is." (Fil. 2:11).

Laatst bijgewerkt: 23 februari 2024 06:25

Doneer