De mythe van het multiculturalisme

Vijftien vragen en antwoorden over massa-immigratie

De Nederlandse cultuur staat onder zware druk en dreigt te verdwijnen door op te gaan in een internationale eenheidsworst. Dankzij de multiculturele smeltkroes verwatert onze eigen cultuur meer en meer. De multiculturalisten wensen het Nederland waar u en ik van houden te laten verdwijnen.

De onvermijdelijke botsing van culturen wordt achteloos weggewuifd. Maar deze botsing zorgt natuurlijk voor grote sociale problemen. De dubbele tactiek van enerzijds het ophemelen van multiculturalisme en anderzijds tegengeluiden smoren is heel effectief. Het heeft tot gevolg dat veel Nederlanders weinig besef hebben van hoe schadelijk en gevaarlijk de multiculturalistische ideologie eigenlijk is, en hoe dicht onze cultuur al bij de afgrond staat. Om deze crisis tegen te gaan en onze eigen cultuur te redden moet er een brede beweging opgebouwd worden, door burgers die zich zorgen maken over de toekomst.

Dit boekje is daar een belangrijk en dringend onderdeel van. In het boekje wordt op duidelijke en pakkende wijze uiteengezet wat het multiculturalisme is, waarom het gevaarlijk is, en wat wij moeten doen om onze cultuur te redden. Dit kleine boekje is makkelijk te verspreiden, en omdat het de leugens ontmaskert is het een effectief wapen tegen de gesubsidieerde multiculti-propaganda.

Bestel nu gratis uw exemplaar van De mythe van het multiculturalisme:

Ja, stuur mij gratis De mythe van het multiculturalisme

Aanhef: *
Uw gegevens worden verwerkt door Stichting Civitas Christiana, zodat wij u in de toekomst op de hoogte kunnen houden van onze campagnes. U hebt te allen tijde het recht uw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Stichting Civitas Christiana houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Uitvoeringswet Algemene verordening gegevensbescherming (UAVG) stelt. Privacybeleid.