De grootste maakbaarheidsoperatie en ideologische omkering van de geschiedenis

Versterkt door massahysterie en steun van het Vaticaan

De verklaring De grootste maakbaarheidsoperatie en ideologische omkering van de geschiedenis toont aan dat de reactie van overheid en media op het coronavirus een overreactie is. Eén die juist tot meer gezondheidsschade leidt dan corona aanricht. Het is alsof je zelfmoord pleegt om te voorkomen dat je doodgaat.

Ondertussen grijpen linkse groeperingen de coronacrisis aan om een nieuwe wereldorde te vestigen. Met absolute staatscontrole over burgers – het Chinese model. In ‘harmonie’ met ‘Moeder Aarde’ – het model van paus Franciscus. De verklaring van Cultuur onder Vuur toont met citaten en bronnen aan hoe links op de ruïnes van de wereldeconomie een nieuwe groenrode wereldorde wil oprichten.

Deze verklaring brengt Cultuur onder Vuur uit samen met internationale zustercampagnes, onder de vlag van de beweging Traditie, Familie en Privé-eigendom.

Bestel nu uw gratis exemplaar van de verklaring De grootste maakbaarheidsoperatie en ideologische omkering van de geschiedenis:

Ja, stuur mij gratis De grootste maakbaarheidsoperatie en ideologische omkering van de geschiedenis

Aanhef: *
Uw gegevens worden verwerkt door Stichting Civitas Christiana, zodat wij u in de toekomst op de hoogte kunnen houden van onze campagnes. U hebt te allen tijde het recht uw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Stichting Civitas Christiana houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Uitvoeringswet Algemene verordening gegevensbescherming (UAVG) stelt. Privacybeleid.