EUSSR

De ware aard van de EU onthuld: een Europese superstaat in wording!

Terwijl Nederlanders slapen, bouwen eurocraten als Ursula von der Leyen en Frans Timmermans in rap tempo aan de EU-superstaat.

Ons pensioen, onze auto, onze spaarrekening: geen privébezit is veilig voor de EU. Op alle vlakken wil Brussel meer macht. Ten koste van de lidstaten en de burgers. Wie het oneens is, moet van de EU digitale censuur krijgen.

Serieuze kritiek vanuit politiek en media is er amper. In stilte kunnen eurocraten verder werken aan hun nieuwe Toren van Babel. Zo slaapwandelt Europa richting supranationale dwang en politieke onvrijheid.

Het boek EUSSR doorbreekt de stilte.

Het zet de schijnwerper op de ondermijning van onze soevereiniteit en ons privé-eigendom door Brussel.

Dit boek is uniek: het laat met nieuwe documentatie voor het eerst zien EU vanaf het begin uit was op de ondermijning van nationale soevereiniteit en de vestiging van een antichristelijke wereldregering. Afgelopen jaren blijkt dat steeds duidelijker: de EU is geen VS maar een nieuwe USSR.

EUSSR toont aan dat eurocraten hun nieuwe macht gebruiken om de christelijke cultuur te bestrijden. En om politieke correctheid, islamisering en socialisme te promoten. Door dit boek te bestellen ontdek je de ware aard van de EU.

Bestel vandaag nog dit onthullende boek, dat op unieke wijze laat zien waar de EU vandaan komt en naartoe gaat!

Ja, stuur mij gratis EUSSR

Aanhef: *
Uw gegevens worden verwerkt door Stichting Civitas Christiana, zodat wij u in de toekomst op de hoogte kunnen houden van onze campagnes. U hebt te allen tijde het recht uw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Stichting Civitas Christiana houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Uitvoeringswet Algemene verordening gegevensbescherming (UAVG) stelt. Privacybeleid.