De coronacoup

Het grootste plan van ontkerstening en 'groen' totalitarisme in de geschiedenis

Waar komt de coronapaniek vandaan? Of, nog belangrijker, waar voert die ons heen?

Op deze prangende vragen geeft deze brochure een helder antwoord. De schrijvers beschrijven de verandering in mentaliteit die het Westen heeft ondergaan in de jaren voor de coronapandemie. Een verandering onder aansturing van onder andere Bill Gates en Klaus Schwab (World Economic Forum). Hun doel: een groenrode universele wereldrepubliek. Zonder privé-eigendom, met absolute staatscontrole. Het is communisme in een nieuw jasje. Nu niet met hamer en sikkel, maar met het coronavirusdeeltje als symbool.

Deze brochure wijst op de rol van Gates en Schwab en andere wereldleiders. Maar er is meer aan de hand dan een kliek van kwaadwillenden die het voor de goede massa van mensen verbruien. Wij kunnen de coronacrisis niet los zien van de grotere crisis van de Westerse beschaving. Die is vanaf de vijftiende eeuw steeds meer losgekomen van het geestelijk ankerpunt van God en Kerk. Daardoor drijft de moderne mens doelloos rond en is hij vatbaar voor allerlei angsten. Wij kunnen de coronapaniek alleen de baas worden door een fundamentele heroriëntatie op de christelijke beschaving.

Ja, stuur mij gratis De coronacoup

Aanhef: *
Uw gegevens worden verwerkt door Stichting Civitas Christiana, zodat wij u in de toekomst op de hoogte kunnen houden van onze campagnes. U hebt te allen tijde het recht uw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Stichting Civitas Christiana houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Uitvoeringswet Algemene verordening gegevensbescherming (UAVG) stelt. Privacybeleid.