Nieuwe petitie dringt aan op stoppen van Lentekriebels

Nieuwe petitie dringt aan op stoppen van Lentekriebels

THEMA'S:

Deze week is het de Week van de Lentekriebels. Een week waarin basisschoolkinderen blootgesteld worden aan de seksualiserende agenda van Rutgers. Het stimuleren van zelfbevrediging, het tonen van expliciete seksuele beelden en het aansporen van het onderling seksueel experimenteren hebben tot grote verontwaardiging geleid van ouders van jonge kinderen in heel Nederland. De campagne Gezin in Gevaar heeft een petitie gelanceerd die zorgminister Wiersma met klem oproept om een streep te zetten door de Week van de Lentekriebels.

“Seksuele ontwikkeling van kinderen begint al in de babytijd”

Uw kind is een seksueel wezen. Althans, dat is hoe Rutgers hem of haar beschouwt. Vandaar dat zij ook niet terugdeinzen om uw kind zo vroeg mogelijk ‘seksueel te vormen’. Dit willen ze doen vóórdat u als ouder de kans krijgt uw kind een zedelijk begrijpen van seksualiteit bij te brengen. “Wanneer je wacht tot de puberleeftijd is er vaak meer weerstand…” Weerstand tegen wat? Weerstand tegen de perverse seksuele agenda van Rutgers! Want de tijd dat er over ‘bloemetjes en bijtjes’ wordt gesproken is voorbij. Tijdens de Week van de Lentekriebels krijgen basisschoolkinderen ongevraagd zeer expliciete beelden te zien van geslachtsdelen – zoals in het programma ‘Gewoon. Bloot’, worden ze aangespoord om aan zelfbevrediging te doen en met elkaar seksueel te experimenteren: “Als we het allebei willen en prettig vinden, dan is het oké.”

Lees ook: Kinderboekenweek laat pedofilie-activist schrijven voor kinderen

Verontwaardigde reacties

Veel ouders zijn diepverontwaardigd over de brutale seksualisering van jonge kinderen tijdens de Week van de Lentekriebels. Van Den Haag tot Twitter, en van Hart van Nederland tot Blckbx, via allerlei kanalen en op allerlei manieren uiten mensen hun verontwaardiging en woede over Rutgers’ offensief tegen de onschuld van jonge kinderen. "In welke zieke wereld worden kinderen van 9 jaar ertoe aangezet om met seksuele handelingen te beginnen?" twittert een verontwaardigde moeder. "Dit lespakket wordt door onze strot geduwd door de school" laat een bezorgde moeder van een kleuter weten aan Hart van Nederland.

Gezin in Gevaar lanceert een petitie

Veel Nederlanders lijken wakker te worden voor de sinistere werkelijkheid achter de misleidende woorden van Rutgers. Daarom komt Gezin in Gevaar met een petitie om minister Wiersma van onderwijs op te roepen een streep te zetten door de Week van de Lentekriebels. De petitie luidt ‘Minister, stop de Week van de Lentekriebels!’ Tijdens de Kamervragen werd minister Wiersma het vuur flink aan de schenen gelegd. Hij voelt de druk van veel bezorgde ouders en lijkt geschrokken door de expliciete inhoud van het ‘lesmateriaal’ van Rutgers. Teken daarom de petitie van Gezin in Gevaar en spring op de bres voor de onschuld van kinderen!

Teken tegen de Week van de Lentekriebels

De kracht van een petitie

Begin februari ontstond er soortgelijke ophef over de schrijver Pim Lammers. Hij was gevraagd om voor Kinderboekenweek te schrijven. Maar hij is een radicale genderactivist die onder andere een transgenderboek voor kleuters geschreven heeft en een verhaal waarin een pedofiele relatie tussen een jongen van twaalf en zijn voetbaltrainer wordt verheerlijkt. Gezin in Gevaar startte een petitie die massaal ondertekend werd. Daarna blies Lammers de aftocht. Een grote overwinning voor de onschuld van uw kind! Het stoppen van de Week van de Lentekriebels is de volgende stap. Met deze petitie verenigen we individuele verontruste stemmen van bezorgde ouders en andere Nederlanders met gezond boerenverstand tot een luide stem die niet meer te negeren is. Teken daarom onze petitie. Deze waanzin moet stoppen.

Laatst bijgewerkt: 14 februari 2024 10:40

Doneer