D66 valt critici van Lentekriebels aan: “Wij staan pal achter Rutgers”

Marijke Synhaeve (D66) verdedigt Rutgers tijdens de Week van de Lentekriebels.

D66 valt critici van Lentekriebels aan: “Wij staan pal achter Rutgers”

THEMA'S:

Een “anticampagne vol valse beschuldiging”. Dat voert Civitas Christiana, de stichting achter de campagnes Cultuur onder Vuur en Gezin in Gevaar, tegen de Week van de Lentekriebels. Dat beweert D66 in de Tweede Kamer.

Week van de Lentekriebels

Een “extreem-conservatief christelijke stichting”, zo noemt D66-Kamerlid Marijke Synhaeve ons in haar verdediging van de Week van de Lentekriebels. Dat kruisen we aan op de bingokaart van hysterische scheldwoorden die links gebruikt om ons weg te zetten. Eerder mochten we al “ultrarechts”, “fundamentalistisch” en “reactionair” aankruisen. Linkse politici en journalisten verzinnen de meest bizarre begrippen om het debat uit de weg te gaan.

Feit is: kinderen krijgen seksuele rommel tijdens de Lentekriebels

Al begrijpen we dat D66 niet happig is op debat. De feiten die wij aankaarten vallen namelijk niet te ontkennen. Voorleesboeken op de Lentekriebels-leeslijst dompelen kinderen onder in seksuele aberraties: zelfbevrediging in groepsverband, geslachtsverandering, ‘non-binair’ en zelfs sadomasochisme. Lentekriebels-organisator Rutgers kan het niet ontkennen en erkent schuld door de meest schokkende boeken stilletjes van de leeslijst te verwijderen.

Teken tegen de Week van de Lentekriebels

PVV en SGP in verweer tegen D66

D66-Kamerlid Synhaeve valt overigens niet alleen Civitas Christiana aan, maar ook PVV en SGP. Diederik van Dijk (SGP) reageert dat de zorgen over de Week van de Lentekriebels breed leven en wijst op de taak van de ouders. Hij krijgt bijval van Marjolein Faber (PVV), die zegt “erg kritisch” te zijn over de Lentekriebels: “wij vinden dat dit meer ligt bij de taak van de ouders”.

D66 wil onze kinderen opvoeden

Zelfs ouders krijgen een veeg uit de pan van D66. Zij worden weggezet als stennisschoppers die leerkrachten en schooldirecteuren hinderen. Synhaeve schildert thuis af als een gevaarlijke plek en de school als veilige haven. Eigenlijk wil D66 dat niet de ouders, maar de staat het kind opvoedt, omwille van de “seksuele veiligheid”.

Bestel het rapport over linkse indoctrinatie in schoolboeken

Sidney Smeets

Je zou denken dat D66 wel een toontje lager zingt over “seksuele veiligheid”. Jarenlang gedoogde de partij het MeToo-gedrag van partijprominent Frans van Drimmelen. Lhbt-activist Sidney Smeets mocht voor D66 de Kamer in, ondanks dat tienerjongens op sociale media klaagden over zijn seksuele opdringerigheid.

D66-jongeren pleiten voor pedofiele seksuele voorlichting

D66 heeft een lange traditie van pedofiel activisme, net als Rutgers. Toch durft de partij bij monde van Marieke Synhaeve (pronouns zij/haar, aldus de D66-website) in de Kamer te verklaren: “Wij staan pal achter Rutgers.” Hadden we trouwens al de motie genoemd van de D66-jongeren om op school "pedofilie als seksuele geaardheid" te onderwijzen voor meer "nuance wat pedofilie"?

Jonge democraten pedofilie

De pedofiele motie van de D66-jongeren. Let op de sluwe inzet van homoemancipatie-retoriek voor pedo-emancipatie.

D66 en Rutgers geven elkaar rugdekking

Saillant detail: de Lentekriebels-indoctrinatie is ontstaan nadat Alexander Pechtold in 2012 ‘acceptatie van seksuele diversiteit’ in kerndoel 38 van het basisonderwijs liet zetten. Dezelfde Pechtold dwong zijn vriendin tot abortus, aldus weekblad Privé. Al leert de Lentekriebels dat abortus slechts “een kleine ingreep” is. Zo geven D66 en Rutgers elkaar handig rugdekking.

Laatst bijgewerkt: 13 maart 2024 12:59

Doneer