Dank u voor uw handtekening:
  1. 3

Klaar met tekenen!

Geweldig dat u met ons meestrijdt!

U kunt nu de volgende stap zetten. En echt maken dat de asielgolf stopt. 

Dit kunt u bereiken, door Cultuur onder Vuur te helpen met een gift. 

Want met uw bijdrage kunnen we duizenden Nederlanders mobiliseren vóór grip op eigen grenzen.

Via advertenties op Facebook en websites als De Dagelijkse Standaard werven we handtekeningen voor een migratiestop. Deze handtekening presenteren we aan Geert Wilders, die we bemoedigen om de strijd vol te houden.

Door te geven, strijdt u mee met het groeiend verzet van onze burgerbeweging tegen de massa-immigratie. Samen staan we sterk!

Met uw donatie helpt u ons mensen te mobiliseren voor een asielstop. 

U zet direct druk op Den Haag, om na de verkiezingen met echt resultaat te komen: een drastische terugdringen van de immigratie!

Dit gebeurt er als u doneert:

  • Met uw gift van 25 euro plaatsen we betaalde advertenties op Facebook. Daarmee kunnen we tot wel 250 nieuwe handtekeningen erbij krijgen. Daarmee maakt u van uw sneeuwbal een lawine!

  • Met uw steun kunnen we lobbyen in Den Haag en kritische rapporten over immigratie en islamisering aan alle Kamerleden sturen. We geven de Kamerleden een zet in de richting van een asielstop!

Samen redden we ons geliefde Nederland van de asielgolf!

Maak het beschermen van Nederland tegen de massa-immigratie vandaag nog mogelijk. Help de verspreiding van deze petitie met uw gift. 

Bedrag:

Uw gegevens

Aanhef: *
U kunt via iDEAL en andere betaalmethodes doneren. Hierna wordt u doorgeleid naar de beveiligde betaalpagina van Mollie B.V. om uw donatie af te ronden.