Bedankt voor het invullen! Voordat u gaat...

Onze Nederlandse cultuur ligt steeds meer onder vuur.

Tradities als Zwarte Piet worden weggezet als racistisch. Islamitische massa-immigratie maakt ons land onherkenbaar. Klimaatdwang bedreigt ons eigen huis. Dit is waarom Cultuur onder Vuur opkomt voor onze christelijke cultuur en ons privé-eigendom.

Maar dat kunnen we niet alleen.

Willen we toekomst geven aan onze kinderen en kleinkinderen, dan moeten we in actie komen!

Als u Cultuur onder Vuur steunt, dan gaat uw donatie direct naar:

  • Het strijden met straatcampagnes én lobby in Den Haag voor onze cultuur en ons eigendom.

  • Kritische verslaggeving op onze nieuwswebsite, waar wij meer dan 800.000 mensen per jaar het échte nieuws brengen dat de mainstream media verzwijgen.

  • De gratis verzending van onthullende boeken als Islam en de zelfmoord van het Westen en Zwartboek Frans Timmermans aan tienduizenden Nederlanders.

  • Het verspreiden van petities, die het aardgasverbod hebben gestopt en geleid hebben tot een verbod op de islamitische hoofddoek bij het politie-uniform.

U kunt zorgen dat heel Nederland doordrongen wordt van de noodzaak om onze cultuur, tradities en privé-eigendom te beschermen tegen de dwang van politiek-correcte dwang van links. Gebruik het beveiligde formulier hieronder om uw gift te geven.

Cultuur onder Vuur zet zich met 0 euro subsidie voor 100 procent in voor onze tradities, beschaving en privé-eigendom.

Strijd samen met ons voor de verdediging van onze Nederlandse cultuur. Help met een donatie:

Bedrag:
U kunt via iDEAL en andere betaalmethodes doneren. Hierna wordt u doorgeleid naar de beveiligde betaalpagina van Stripe om uw donatie af te ronden.