Strijd in 2024 mee voor de Nederlandse cultuur. Doe mee met de nieuwjaarsactie!

COV Eindejaarsbanner 1900x700

2024 wordt het jaar van de waarheid. Uw steun geeft daarbij de doorslag.

Politiek-correct links is verslagen bij de verkiezingen. Maar de massa-immigratie dendert voort. Nog nooit kwamen zoveel asielzoekers het land binnen, bericht het CBS.

Ondertussen worden Nederlanders uitgeperst door hoge energiebelasting en andere klimaatdwang.

En... Links gaat in 2024 alles op alles zetten om de historische verkiezingsuitslag teniet te doen. De NPO is al begonnen met de haatpropaganda.

Cultuur onder Vuur heeft een strijdplan om dit te stoppen.

We zetten vanaf het eerste begin van 2024 onverminderde druk op Den Haag. Om nu echt resultaat te leveren: de asielkraan dicht te draaien en de klimaatdwang te stoppen.

We zetten druk met petities, video's, lobbywerk, straatcampagnes. En met onze speciale actie "Wilders houd koers!". Zo voorkomen we dat PVV zwicht onder de intense druk van linkse partijen en mainstream media, die ook Omtzigt en BBB naar links willen trekken.

Deze januari willen we gelijk beginnen met onze acties.

Maar het ontbreekt Cultuur onder Vuur nu aan de middelen.

Daarom vragen wij u alstublieft een speciale nieuwjaarsgift. Daarmee zorgt u dat in 2024 het roer écht omgaat in Den Haag. En er herstel komt voor onze cultuur, onze tradities, ons privé-eigendom!

Uw nieuwjaarsgift wordt direct ingezet voor:

  • Het aandringen op een asielstop, met petities, boeken, straatcampagnes, onderzoeksjournalistiek en lobbywerk. De migratiekraan moet nu echt dicht!

  • Het versturen van kritische publicaties aan kersverse Kamerleden, ook van de PVV, NSC en BBB. Met Zwartboek Frans Timmermans weten ze wie er NIET in het Torentje moet komen!

  • Het schrijven en publiceren van twee boeken over de linkse ondermijning van uw privé-eigendom, bijvoorbeeld door de groeiende EU-greep op uw pensioen!

  • Het verspreiden van petities, die het aardgasverbod hebben gestopt en geleid hebben tot een verbod op de islamitische hoofddoek bij het politie-uniform.

  • Het lanceren van de nieuwe actie "Wilders houd koers!". Waarmee we adverteren op Facebook, Google en websites als Nine for News. We mobiliseren miljoenen Nederlanders voor de verdediging van onze cultuur.

U kunt de verdediging van onze cultuur een vliegende start geven in 2024. En de massa-immigratie en klimaatdwang stoppen! Gebruik het beveiligde formulier hieronder om uw nieuwjaarsgift te geven.

€81.060 opgehaald. Help ons de benodigde €90.000 op te halen!

Bedrag:
U kunt via iDEAL en andere betaalmethodes doneren. Hierna wordt u doorgeleid naar de beveiligde betaalpagina van Stripe om uw donatie af te ronden.